?

Log in

No account? Create an account
Azaz miért nem alszom vizsga előtt még hatkor sem.

Nem, nehogy oly naiv légy, hogy azt hidd, tanulok, nem. Megpróbáltam aludni, tényleg. Aki nálam jobban próbálja, az utána kómába esik.

Hogyan ne akarj elaludni:Collapse )

Boldog szülinapot meichan!

Ezúton szeretnék Neked boldog születésnapot kívánni, drága mei!


Ezt a két kis plüssmakit a napokban rajzoltam, és most, bár csak virtuálisan, de annál több szeretettel átnyújtom Neked!

Itt a következő adag a Mr. Decemberből. ^^

Read more...Collapse )
Nos, bár jó nagy késéssel, de itt a második adag a Mr. Decemberből. Remélem, kedveteket lelitek még benne! ^^


Read more...Collapse )

WS

Nos, hát csak eljutottam idáig is. :)

Felkerül a WSre íródott fanfictionom, melynek főbb paraméterei a következők:


Cím:

Mr. December

Csapat: Muggleworld Team

Kulcsszó: Mr. December

Korhatár: 18

Párosítás: Snarry

Műfaj: Non-magic, Romantika

Figyelmeztetés: Slash, erotikus tartalom, helyenként csúnya beszéd.

Megjegyzések: Bár nem az Oscar-díj átadó gáláján vagyunk, én mégis szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak annak a jópár embernek, akik nélkül nem sikerült volna összehozni ezt a fanfictiont. Az első, akit meg kell említenem, és akinek épp ezért ajánlani szeretném a Mr. Decembert, az Nevotil, aki ha nincs, valószínűleg sosem fejezem be, avagy sokkal rosszabb lesz. Köszönöm neki a sok átvirrasztott éjszakát, a nevetéseket, a bátorítást, a kendőzetlen véleménynyilvánításokat, és hogy van nekem. Imádlak, KIHcsibe! XD Köszönöm a csapatomnak a beszélgetéseket, és hogy láthattam, nem csak én vagyok lemaradva, nem csak én vagyok ilyen szerencsétlenke. Megtiszteltetés volt ennyi határtalanul kreatív és tehetséges emberrel megismerkedni és írni, reméljük, még sort kerítünk rá! MD-láz! ;) Következő a sorban BD, aki elvállalta a villámmunkát a késői felkérés ellenére, és bár én voltam olyan szerencsétlen, hogy bennehagytam a megjegyzéseit, ő hibátlan munkát végzett, többek között kiírtotta azt a rengeteg "és"-t, amit használok... XD A vége sajnos már nem jutott el hozzá, az az én saram... TimSawyer is hatalmas köszönetet érdemel, mert birkatürelemmel állt mindannyiunkhoz, és ahol tudott, segített. A következő hálacsomag anagramának jár, amiért átnézte az immár kész történetet, helyrerakta a hülyeségeimet, és végleges formába öntötte a Mr. Decembert. Köszönöm neki ezt, és hogy mindig, mindenkihez van pár kedves szava. Most végül, de még véletlenül sem utolsósorban, köszönöm mindenkinek, aki elolvasta, akik pedig véleményt is írtak pár szóban, azoknak még egy külön ölelést is útjára indítok az éterben. Ezekért az emberekért, akiket itt felsoroltam - még ha nem is mindenkit név szerint -, értük érdemes írni. Látjátok, hogy nélkületek nem ment volna? ^^

Nyilatkozat: Természetesen minden jog J. K. Rowlingot illeti, én csak kölcsön vettem az általa teremtett világot. Bár rengeteg hasznom származik belőle(lásd: fentebb), egyik sem anyagi, így nem hiszem, hogy gond lehet belőle.

Tartalom: Harry Pottert, az Oxford Egyetem másodéves diákját barátnője ráveszi, hogy tegyen meg valamit, amit nem szeretne, és ami elindít egy folyamatot benne, ahonnan nincs visszaút. Hogy a végén elátkozza Hermione Granger nevét, avagy megköszöni neki a közreműködést? Majd kiderül…
Read more...Collapse )

Dolgaim

Nos, mivel rengeteg dolgom lenne, de épp ezért már nincs idegem semmihez, feltöltöm pár kedvenc rajzom/kreálmányom. (Megjegyzem, bejön a dolog, mert lenyugodtam, talán utána megint neki tudok kezdeni a bétázásnak/tanulásnak/írásnak)

Találhatsz itt rajzot emberről, koponyáról, sárkányról, cipőről, virágról, üvegről, állatról, láthatsz különböző technikával készült egyebeket, és megnézheted életem nagy szívfájdalmának okozóját is(ne pasira gondoljatok, az evidens XD).MindenemCollapse )

Ne tudjátok meg, ma milyen szörnyű színdarabot láttam! Azt hiszem, felér egy alapos kínzással! Eddig abban a kellemes és naiv tudatban leledztem, hogy a Cigánybáró kisköltségvetéses előadásánál nincs rosszabb... Tévedtem, de még mekkorát! :S

Erről jutott eszembe első fanfictionom, ami egy snarry, és egy díjátadó gálán játszódik. ( Ne kérdezzetek rá a hozzá vezető logikámra, nem tudnám elmondani. De higyjétek el, megalapozott! XD) Gondoltam, felrakom azt is, hagy szörnyülködjön, aki még nem olvasta! ;)
Gondolom, hallottatok róla, hogy egy díjátadón a férfi házigazda lekapta Danielt. Ha nem, itt a videó.
Nos, Lily és Mellons oldalán mi arról beszéltünk, mennyivel jobb lenne, ha az a fickó Alan Rickman lett volna... (Snarry 4ever! :D) Hát íme, én megírtam, szerintem ez hogy is volt. Nem valami nagy dolog. Egy kis szösszenet... Figyelem: SLASH! Ha taszít a férfi-férfi viszony, ne olvasd el! Ja, a jogok természetesen J.K.Ro-t illetik, nekem hasznom nem származik belőle.
Köszönet herikának a segítségért!:D

Harry Potter Gay KissCollapse )

Fanfic

Hmm... Mivel most mélyponton vagyok, és szomorú, hogy sehogy sem megy bele a fejembe, aminek kéne, felteszek egy fanfictiont.

Nevezetesen Az emlékek őrét, ami Remus Lupin egy naplóbejegyzése, lényegében egész élete összefoglalása, érzései.

Read more...Collapse )